Maskiner, knivar och flaskor på listan över de mest hatade ljuden

Du vet paniken som uppstår i folk när någon närmar sig svarta tavlan med naglarna i högsta hugg? Ja precis, just den där känslan du känner just nu, den är du långt ifrån ensam om.
Med hjälp av lite olika psykologiforum har Onlineclock.net genomfört en stor undersökning för att ta reda på vilka de mest hatade ljuden av alla är.

Verktyg mot flaska

Något jag personligen inte riktigt förstår är nr 1, 2 och 4, linjal, kniv och gaffel mot en flaska. Vad innebär det egentligen? man är väl aldrig med om att någon drar en kniv eller gaffel mot en flaska? och va fan har folk linjaler på flaskorna om?

Hur om som helst så är listan ganska så tippad. Alla de mest hatade ljuden är såna som vi alla ogillar. Tittar vi på de mest älskade ljuden däremot, då blir det mer intressant. Applåder som nummer 1? Den håller jag definitivt inte med om.

De 10 mest hatade ljuden

Mest Hatade Ljuden

Vilka ljud hatar du mest?

Håller du med om listan, eller tycker du den är way off? Skriv en kommentar och berätta vilka dina mest älskade och hatade ljud är!

Föregående artikelNy Guldrush På Burger King! – *Sponsrad Video*
Nästa artikelEgen Vätskeersättning – Svårare Än Så Här Är Det Inte!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.