December, dags att köpa julklappar, och dags att hitta en perfekt julklapp till flickvännen/frun!

Att köpa presenter känns alltid svårt, speciellt när det är till din sambo, vad vill hon ha egentligen?

Det lättaste sättet att ge den perfekta julklappen är att göra den personlig. Antigen genom att ge henne något som hon själv inte vet om att hon önskat sig, men som du som lyhörd man har förstått att hon vill ha. Alternativt att ge henne tid med dig i julklapp, ett säkert kort.

Det som gör tid med dig till det bästa alternativet är det faktum att man sällan hittar perfekt storlek, färg eller modell när man köper saker så som kläder eller skor. Man kan alltid spara kvittot och låta henne byta till rätt sak, men då kan man lika gärna köpa ett presentkort, det blir inte lika personligt.

Med det sagt så finns det självklart bra presenter att ge som inte är tid med dig i form av en resa, en teater eller en mysig middag.
Du är inte ensam om du behöver julklappstips till flickvännen. Så här är 4 tips på julklapp till flickvännen (utan någon inbördes ordning), tips på klassiska, tidlösa och alltid uppskattade saker du kan köpa till din flickvän/fru.

1: En Spa-upplevelse

Att gå på Spa tillsammans är dubbel utdelning på posten ”Tid tillsammans”, ni spenderar dagen ihop och ni får samtidigt massage, ansiktsbehandlingar eller något liknande, ni tar både hand om varandra och kropp och själ. Det uppskattas av 99% av alla kvinnor. Bor ni i Stockholm kan vi rekommendera Centralbadet eller Sturebadet för en skön heldag.

2: En parfym

Julklapp till flickvännen
Safea med en parfym!

Det personliga med att köpa en parfym är att du får en chans att sätta din egen doft på henne. Något som med stor sannolikhet kommer uppskattas då det är uppenbart att du lagt ned tanke och ansträngning i presenten, och att den är baserad på hur du vill att hon skall dofta.

  • Parfym.se hittar du massvis med prisvärda parfymer.

3: Smycken

Smycken, det mest klassiska av allt du kan köpa till en kvinna. Fördelen med smycken kontra kläder eller skor är att du inte behöver oroa dig för storleken, så länge du inte köper en ring. Men köper du en ring så bör det vara en förlovningsring, annars är det risk för missförstånd.

Ett stilrent guldhalsband eller ett par pärlörhängen med saltvattenspärlor är bra exempel på tidlösa och ”storleksfria” smycken du kan köpa.

4: En resa

strand
Överraska med en resa!

Den generellt sett mest uppskattade julklappen har alltid varit en resa. En chans för er båda att resa iväg och spendera kvalitétstid.

En resa är klockren då den både är genomtänkt, personlig och den innebär att ni åker iväg tillsammans. Det är mycket osannolikt att din sambo inte kommer uppskatta den här julklappen. Försök bara komma ihåg vilka resmål hon är sugen på, för att inte hamna i en situation där du köpt flyg och bokat boende, till en plats hon inte vill åka till.

  • På hittar drösvis med sköna resor på bland annat Apollo.se
Föregående artikelDestiny får releasedatum, den 9e September 2014
Nästa artikelTweedjacka – Stiltips
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.