Dessa Infomercial-fails kan vara bland det roligaste jag sett!

Om du någonsin undrat vad definitionen av ”Vetenskapligt bevis” är så är det när en man är fastspänd på en fiskepall, snurrandes runt runt, med elektroder över hela kroppen. Väldigt skönt att veta.

TV-shop har någon form av magisk dragningskraft, det vet vi alla som någon gång fastnat framför Tvn en lördagmorgon. Det är svårare än man tror att byta kanal.
Men det är inte bara det hypnotiska som är fantastiskt med Tv-shop, utan även de idotiskt komponerade, super-amerikanska videoklippen som visar produkten!

vetenskapligt-bevisat
Definitionen av uttrycket ”Vetenskapligt bevisat”

Här nedan är 3 minuter av rent guld. Det är de bästa Tv-shops-failsen. Allt från folk som inte verkar förstå  att man inte skall slänga med strykjärnet i tvättmaskinen till män med overkligt dålig balans.
Se och njut.

Föregående artikelVilket är världens lyckligaste land? – Vi ligger riktigt bra till! Tyvärr kan vi inte säga detsamma om Bénin
Nästa artikelDödar alkohol hjärnceller? Du kommer inte tro på svaret!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.