Det här med datingtips har ju uppenbarligen förändrats en del sen 30-talet…

Hur ska en kvinna bete sig för att lyckas på en date? En knepig fråga i dagens samhälle, men på 1930-talet däremot, då var den busenkel att svara på!

Här nedanför är 7 väldigt konkreta datingtips för kvinnor, från 1930-talet. Att döma av tipsen så verkar det ha varit betydligt mer krävande att vara kvinna än man på den tiden.

Ur dagens perspektiv så är de så klart sjukt lustiga, eftersom många av dem är helt absurda, t.ex. det om att man absolut inte ska sitta konstigt, eller det om att man absolut inte får avbryta en man med småprat när han dansar, för då vill han minsann dansa!

Det är aldrig lätt att vara både kvinna och ute i dating-svängen, så har du någon som du anser behöver hjälp så tycker jag du ska dela med dig av den här guiden. Även om de här datingtipsen är från 1930-talet så kan de kanske vara till nytta, jag menar, man lär ju i all fall sticka ut från mängden om man följer de här till punkt och pricka.

Datingtips för kvinnor
Viktigast av allt, vissa kvinnor kanske blir trevliga när de dricker, men de flesta blir bara löjliga
Datingtips för kvinnor
Var snäll och prata om sånt som mannen tycker om
Datingtips för kvinnor
Det är viktigt att ge mannen 100% av din uppmärksamhet
datingtips för kvinnor från 1930 talet dansa
När en man dansar, då vill han dansa!
datingtips för kvinnor från 1930 talet fysisk
Håll inte på och kladda, ingen gillar kvinnor som öppet visar affektion…
Datingtips för kvinnor
Kom ihåg att inte sitta så konstigt
Datingtips för kvinnor
Än en gång, 100% uppmärksamhet!

Den här guiden är självklart inte aktuell nu på 2000-talet (eller?), tiderna förändras ju. Men man kan inte annat än erkänna att vissa delar i den listan faktiskt är relevanta, eller vad säger du? Har kvinnor det alldeles för enkelt nu för tiden? Skriv en kommentar och starta lite skön debatt!

Föregående artikelSpåra vad som helst, med en Tile!
Nästa artikelSnabbtips – Försök inte framstå som någon du inte är
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.