Är du nöjd med slutet på Breaking Bad? Har du förslag på alternativa slut? Ett där det kanske bara var en dröm?

Bryan Cranston är sedan tidigare känd som tandläkaren Tim i Seinfeld och som Malcoms pappa i Malcom in the middle, en serie som rullade på i 6 år från 2000 – 2006.

I September sändes det sista avsnittet av Breaking Bad, och i sina abstinensplågor har fans världen över diskuterat alternativa slut. Ett populärt alternativ som florerar på internet de senaste veckorna är där Hal (pappan in Malcom in the middle) vaknar hemma i sin säng efter en mardröm, där mardrömmen var Breaking Bad.

Att det diskuteras alternativa och önskade slut på filmer och serier är inget nytt, däremot så är detta en lite unik situaton då Bryan Cranston och Jane Kaczmarek faktiskt tagit sig för att spela in det alternativa slutet för att göra fansen glada, något som gör Breaking Bad till en ännu bättre serie.

Breaking Bad alternativt slut

 

Föregående artikelGroteskt enorm iPhone-dockningsstation – Wall of Sounds 2.0
Nästa artikel8 Stycken 100% sinnessjuka bilder på förälskade par
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.