Första April har passerat, jag hoppas alla blev lurade många gånger om. Men vilka var egentligen de bästa Aprilskämten 2014?

Första April är en härlig dag. Mängder med stora företag anstränger sig för att komma på sköna ”luringar” för att branda sig samtidigt som de underhåller oss, 'Everybody Wins!”.
Här är de Bästa Aprilskämten 2014 (ingen inbördes ordning):

Google – Pokémon Challange

Google är nog det företags om anstränger sig mest när det är första April. I år hade de inte mindre än 14 olika Aprilskämt! Här är deras absolut bästa, Google Maps Pokémon Challange.

Polisen – Betala för fyllecellen

Från och med vecka 18 planerar Polisen att börja ta betalt för varje övernattning i fyllecellen. På riktigt? Självklart inte, men det kanske inte är en så dum idé ändå? Oavsett så är det sjukt kul att se Polisen delta i Aprilskämten.

Jönköpingsposten – DNA-testa alla hundar

I Jönköping kommer de snart DNA-testa alla hundar så de enkelt kan spåra allt kvarlämnat bajs. Nja, inte riktigt men här är ett ”citat” från Jönköpingspostens Aprilskämt:

”Vi får in allt fler klagomål på hundägare som inte plockar upp bajset efter sina hundar. Nu måste vi göra något! Det handlar om DNA-testning och registrering av samtliga hundar i kommunen. Genom ett DNA-hundregister går det sedan lätt att spåra vilken hundägare det är som inte plockat upp bajset.”

Ganska fyndigt måste jag säga. Det roliga med det hela är dock att jag kan tänka mig att en hel del jönköpingsbor gick på det. Du vet hur folk blir av alldeles för mycket CSI.

Ving – Hipster Resorts

hipster-aprilskämt-hipster-resort
hipster-aprilskämt-hipster-resort

Vill du bara trimma ditt skägg, dricka IPA och ha fula mössor på dig när du är på semester? Då är det Vings Hipster Resort som gäller!
Vings väldigt lyckade Aprilskämt spelade på den (tröttsamt) heta hipstertrenden, de lanserade en ny typ av resort, nämligen ”Hipster Resorts”. Skämtet delades tusentals gånger på sociala medier och blev en riktig hit.

Vad tycker du?

Vilket Aprilskämt tycker du var roligast? Skriv gärna en kommentar här nedan och förgyll allas vår vardag!

Föregående artikelMyter om träning som de flesta faktiskt tar på allvar
Nästa artikelTack och lov så har någon fixat det hemska slutet på How I Met Your Mother
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.