Lyssna på de här och massera geniknölarna…

Man vill ju alltid bli smartare, men det här med att läsa böcker är ofta svårt att hinna med. Som tur är så kan man ju lyssna på både ljudböcker och poddar för att på så sätt lära sig något nytt samtidigt som man gör något annat, t.ex. åker buss, tränar eller storhandlar. I det här inlägget tänkte vi fokusera på just poddar och listar här nedanför 5 poddar som kan hjälpa till och göra dig lite smartare.

1: Historiepodden

Allt möjlig användbar information, från härskartekniker till stamceller.

2: Allt du velat veta

Två historielärare går igenom all historia värd att känna till. Mycket kunskap i ett komprimerat och smidigt format.

3: P3 Dokumentär

Alla känner nog till P3 Dokumentär, Sveriges äldsta podd som fokuserar på Svenska händelser.

4: Snedtänkt

Här blir det massvis med obskyr fakta om saker du inte visste fanns, men som kan bli fantastiska samtalsämnen på nästa middag!

5: Cafékampen

En podd dedikerad till den där perfekta ”Visste du att…?”-kunskap.

5 poddar som kan göra dig smartare
Infografen är skapad av Studentum.se – Sveriges största söktjänst för eftergymnasiala studier. Studentum driver även yhutbildningar.se, distansutbildningar.se, komvuxutbildningar.se, yrkesutbildningar.se och allastudier.se. Besök gärna någon av hemsidorna för att hitta just din drömutbildning!

Vad lyssnar du på för att bli smartare?

Vilken är din favoritpodd när det gäller att bli lite smartare och få bättre koll på allmänbildning? Skicka ett mail och tipsa oss, så kanske vi utökar listan med fler smarta poddar!

Föregående artikelWhite Russian – Mjölkigt Kaffigt Och Milt
Nästa artikelKalorier I Öl, Vin, Vodka Och 20 Andra Klassiska Drycker
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.