De gångerna då storleken faktiskt räknas…

I Sverige finns det sannolikt, såväl som i många andra länder, män som går runt och mår dåligt över deras penisstorlek. Ett ämne som ytterst få män vågar prata om. Att inte kunna genomföra ett samlag eller att inte kunna tillfredsställa en partner är påfrestande. Det är inte bara den fysiska missnöjdheten som tar sig till uttryck – ofta är den psykiska påfrestningen allra värst, menar forskarna på8 området. Men det finns enkla åtgärder – som kan vara lösningen på problemet.

Psykiska följder för män

Orsakerna till att inte kunna genomföra ett samlag kan vara både fysiska och psykiska. Till de psykiska hör många gånger orsaker som att man är nervös eller osäker. De fysiska problemen å andra sidan kan vara att man lider av att ha en liten penis, som gör det omöjligt att genomföra samlaget till fullo eller att inte kunna tillfredsställa sig själv eller sin partner helt och hållet. Det finns givetvis också fysiska orsaker som till exempel trötthet eller alkoholkonsumtion.

En liten penis kan åtgärdas med penisförstoring, vilket kan vara nödvändigt eftersom män påverkas i långt större utsträckning än bara i sängen. Varje dag innebär psykiska påfrestningar såsom att det kan vara jobbigt att byta om i omklädningsrum, duscha efter träningspass eller bara att använda en offentlig toalett med urinoar. Den belastning som en liten penis orsakar män i vardagen har psykiska konsekvenser, storleken på penisen är viktig för mannens välbefinnande och inte minst psyke.

De enkla lösningarna

Det finns hjälp att få för män som lider av att ha en liten penis. De psykiska problemen kan man få hjälp med hos en psykolog. Psykologen gör en bedömning och belsutar sedan vilka metoder som kan användas. Med diverse metoder kan man få bort psykiska besvär såsom nervositet och liknande. Men psykiska besvär menas bestående problem. Det är fullt normalt att man från en gång till en annan kan bli nervös eller liknande som gör att samlag inte är möjligt.

De fysiska åtgärderna är bland andra penisförlängare. Det finns också mer drastiska metoder som exempelvis operation och liknande, men det finns risker mer operationer och dessutom kan det kosta dig dyrt, de utförs nämligen inte på allmänna sjukhus. Det har konsekvenser för dig som patient. Bland annat betyder det att du själv ska söka upp den klinik som kan utföra ingreppet och du ska dessutom betala för alltihopa alldeles själv.
Givetvis finnas fler orsaker som gör att en man inte kan genomföra ett samlag. Rent genrellt är det inte bara den sexuella biten som orsakar problem för män med liten penis, det är ett problem som går ut över mycket mer än så.

Föregående artikel705 Ovanliga Namn För Er Som Har Svårt Att Hitta Något Som Passar
Nästa artikelSpara Pengar På Bilen På Dessa 4 Enkla Sätt
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.