Hudvård för män, äntligen börjar det bli modernt och allmängiltigt

Hudvård för män blir allt mer aktuellt och modernt. Vilket är jäkligt kul att se eftersom män har precis lika känslig och krävande hy som kvinnor. Den senaste aktören att hoppa på tåget är L300 som nyligen släppt en ny serie specifikt för män. Vi har testat produkterna och det första jag kommer tänka på är ”Fräscht!”. Det är en klassisk ”herrschampo-doft” och produkterna gör det de skall. Schampo och dushkrämskombot håller doften rätt länge och ansiktskrämen kommer i en praktiskt och snygg liten ”canned cheese-förpackning” som gör det enkelt att dosera.

Deon!

Min personliga favorit är  utan tvekan deras deo, den luktar som man förväntar sig, så inget extraordinärt där. Men jisses vad snabbt den torkar! Jag har länge kört med ACOs oparfymerade, men ledsnade till slut på att det tar ca 5 minuter för den att torka. Med L300 är jag klar och redo för skjortan efter 30-40 sekunder! Jäkligt skönt!

Ytterligare ett plus får den för att den bara kostar 39kr på Apotek Hjärtat, vilket är ungefär en tredjedel av vad motsvarande deo kostar hos andra märken.

bra deo snabbtorkande för män
Snabbtorkande och prisvärd

All in all

I det stora hela är det är snygg, funktionell och väldigt prisvärd serie hudvårdsprodukter för män. Det är kul att fler aktörer ger sig in i matchen och framförallt när det kommer ett billigt och bra alternativ till dyra ”lyxprodukter”. ACOs egna varor har alltid varit prisvärda, men de håller tyvärr inte måttet alla gånger, speciellt inte nu när L300 konkurrerar ut dem både på pris och effekt.

Föregående artikeliPhone 6 Plus recension – Ett gigantiskt under
Nästa artikel4 Exempel på radioaktiv mat – Nej, inte Tjernobylkaka!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.