Här är en infographic som försöker ge lite klarhet i det här med att bli riktigt gammal

Att bli riktigt jäkla gammal är inte helt vanligt, men vad är egentligen hemligheten bakom att bli gammal? Hur blir man gammal? Det får vi delvis ”svar” på i den här infographicen från topcollegesonline.org.

Vilka är de gemensamma nämnarna hos gammla människor?

Även om det ibland kan kännas helt ologiskt och utan samband när man tittar på riktigt gamla människor så finns det gemensamma nämnare. Att röra på sig och ha en stark familj verkar vara de två saker som är ständigt återkommande. Det känns även logiskt att folk med socialt umgänge och folk runt omkring dem som älskar dem skulle må bättre och ha en större livsglädje. Att motion skulle finnas med på listan var mer eller mindre självklart.

Vad kan jag göra för att bli extra gammal?

Som det ser ut så bör du fokusera på att skapa en stor och kärleksfull familj. Inte bara för att det kan hjälpa dig bli gammal utan för att det också är jäkligt nice med omtänksamma människor i sin omgivning.

Utöver en stor familj så bör du hitta något som du brinner för, en passion som gör dig glad och som du får energi av. Har du det så kommer du alltid att ha något att falla tillbaka på. Generellt sett (jag har ingen vetenskaplig förankring i det här, utan det är mest en medmänsklig iaktagelse) så är människor med ett

Hur blir man gammal

hur blir man gammal
Hur blir man gammal? Det får vi ”svar” på i den här infographicen
Föregående artikel8 minuter av Watch Dogs Multiplayer
Nästa artikelBlir man smart av att spela tv spel?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.