Hur ofta träffar du dina föräldrar?

Ett gäng oberoende studenter har satt ihop webbplatsen See Your Folks där man enkelt kan se ungefär hur många gånger man kommer hinna träffa en person innan denne går bort. Det kan vara familjemedlemmar eller vänner.

Känner du att du träffar din familj tillräckligt ofta?

View Results

Loading ... Loading ...

Datan hämtas från World Health Organisation och syftet med sidan är att skaparna tror att en högre medvetenhet om döden får oss att ta till vara på livet.

Jag håller helt klart med dem och tror att detta kan vara nyttigt för väldigt många. Allt för ofta kommer man på sig själv med att man tackar nej till olika inbjudningar utan att egentligen ha ett bättre skäl än ”Jag orkar inte”. Livet går  trots allt ut på att skaffa sig minnen och bra historier, därför skall man alltid anstränga sig för att umgås med sina vänner och sin familj.

Ett intressant initiativ och som sagt definitivt något som jag tror kan få folk att tänka till en extra gång när en vän eller familjemedlem bjuder in till middag eller umgänge.

Du kan själv göra testet på See your folks, eller så klickar du bara på bilden här:

See your folks

Föregående artikelGTA V Singleplayer trailer – Förväntansfull?
Nästa artikelTrailer för Anchorman 2!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.