Var sann mot dig själv

Att det är skaparen bakom Calle och Hobbe som kommit med de här livsråden är egentligen irrelevant, det skrev vi bara för att du skulle klicka. Han är ju bara en helt vanlig snubbe som alla andra, och hans råd är troligtvis inte mer revolutionerande än andras. Men nu när du ändå är här så tycker jag det är värt att reflektera över följande:

Om det är en sak vi alla har gemensamt så är det att vi alla ångrar samma sak på vår dödsbädd, och med den insikten i bagaget så borde plötsligt de här livsråden i serie-strip-form bli oerhört mycket mer intressanta, oavsett vem som skrivit dem.Livsråd

Sensmoralen?

Det jag tycker är värt att ta med sig från den här seriestrippen är att mening är subjektivt, och som vi skrivit om tidigare så är det största genombrotten en människa kan göra att hitta sitt varför.

Föregående artikelLär Dig Ta Hand Om Mockaskor – Trotsa Det Nordiska Vädret
Nästa artikelIKEA Levererar Compact Living-tips – *Sponsrad Video*
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.