Den perfekta balansen mellan seriös och lättsam…

Detta är en fråga många män har ställt sig, och det är inte lätt. Hur kan man vara den där självsäkra och bestämda killen och samtidigt vara den roligaste i rummet utan att vara fånig? I grund och botten kokar det ned till ditt sätt att föra dig och bete dig. Men det finns självklart även några konkreta tips som du kan ta med dig på vägen.

I den här kota guiden ger vi dig tips på du blir en sån person som andra tycker är skön och vill spendera mer tid med. Alla har vi det inom oss, det gäller bara att hitta det där mindsetet som säger att vi är bra som vi är. Men det hjälper ju såklart att se cool ut under tiden.

Va rolig utan att vara spexig

Det är inte alltid tydligt var gränsen går mellan att vara rolig och att vara spexig och fjantig. Men för folk runt omkring en är det ganska tydligt. Det som gäller är att man är är sig själv och bär det med en bra självkänsla. Men vissa grejer kan hjälpa en på vägen, till exempel att på julen att ha roliga jultröjor på sig.

Det kommer garanterat också inspirera andra att kopiera looken nästa jul, men det är inte säkert att de kan bära det med lika mycket pondus. Vem vet, du kanske startar en ny tradition på jobbet eller bland dina vänner och familj?

Fokusera på andra och inte dig själv

Om vi kunde vara inne i andras huvuden hade vi förstått att de tänker på sig själva exakt lika mycket som man själv gör. Faktiskt lever vi största delen av våra liv i våra huvuden, så då får man ju göra allt man kan för att göra det till en trevlig plats.

Ett jättebra tips är att börja fokusera mer på andra, vad de säger, hur de menar det, vad de utstrålar. Bli bättre på att ställa frågor och engagera dig genom att lyssna aktivt. Du kommer upptäcka en rad olika grejer. För det första att alla människor är spännande, för det andra att ni säkert har mer gemensamt än du först trodde. Men det viktigaste är att du kommer glömma dig själv, och då utstrålar man trygghet på riktigt.

Föregående artikel8 Tidlösa Klädesplagg Alla Män Bör Ha I Garderoben
Nästa artikelHar Du Slitet Golv Hemma? Ett Nytt Golv Är Inte Alltid Bästa Lösningen
Glad Londonbo med ett stort intresse för hälsa, relationer, träning, och kost. På helgen händer det dock att en drink (eller 10) slinker ner.