Vill du realisera dina ambitioner så krävs det att du jobbar både hårt och smart

Ambitiösa människor har inte superkrafter eller är av ett annat slag. De har bara hittat sitt kall och anstränger sig för att nå dit de vill. Det kan du också göra, och du kan lyckas precis som de, så länge du faktiskt anstränger dig.
Utöver ansträngning så behöver man även överkomma sitt största hinder, sin egen rädsla.

Här är 4 saker en ambitiös människa ALDRIG skulle säga, saker som du kanske intalar dig själv allt för ofta.

1: Jag kommer säkert misslyckas

Min kommentar på detta är bara: ”Och? Man lär sig 100 gånger mer av misslyckanden än av saker som faktiskt går bra”. Det bästa du kan göra är att misslyckas lite, då lär dig du mer.

2: Jag väntar på det perfekta läget

Det finns inga perfekta lägen, det finns bara nu och försent. Om du tar alla de människor du beundrar mest så lovar jag dig att ingen av dem satt på sin kammare och väntade på ett guldläge. De tog tag i saken och satte spaden i marken, det är så man måste börja.

3: Jag är inte tillräckligt bra/skicklig

Nonsens, vi har alla storhet i oss, det gäller bara att hitta sitt kall och att faktiskt anstränga sig lite.

4: Det är för svårt

Så kanske det känns nu ja, men för varje dag du försöker lyckas med något så kommer du lära dig saker. Du sa säkert samma sak innan du lärde dig cykla, men nu när du kan det så är det enkelt.
Att nå sina mål kräver oftast att man lär sig nya saker, och det gör man bäst genom att jobba med det man vill lära sig.

Föregående artikelDunkin Donuts i Stockholm – Äntligen lite infarkt!
Nästa artikelHur spelar man Blackjack? En enkel och ganska soft guide
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.