Att spela på hösten är som att bada på sommaren…

Hösten är den bästa spelårstiden, så är det bara. Med mörkret och kylan kommer en vilja att sitta inne i soffan med en filt och te (eller en låda öl så klart) och bara gamea sig igenom hela årstiden.

Här är våra 4 hetaste speltips som hjälper dig ta dig igenom höstmörkret!

1: The Legend of Zelda: Link's Awakening

zelda links awakening speltips

Det må va några månader sedan det släpptes, men Links Awakening är en fantastisk spelupplevelse som verkligen lyser upp i höstmörkret. De färgglada och vackra miljöerna, de härliga karaktärerna och de perfekt balanserade puzzlen gör det till ett perfekt höst-spel.

Spelet hittar du på Webhallen.se/Links-awakening.

2: Demon Souls – Remake

demon souls remake speltips

Om du gillar spel så kan du inte ha undgått Souls-serien. Demon Souls är det första spelet i serien men har hitintills bara gått att spela på Play Station 3, men nu kommer det äntligen en remake! Demon Souls är ett av release-spelen när PS5 släpps, och är till skillnad från Zelda Links Awakening ett mörkt och brutalt spel, vilket så klart passar klockrent på hösten, men på ett annat sätt. Detta är ett fantastiskt spel att premiärspela på din nya PS5:a.

Spelet släpps den 19e November och du hittar det på Webhallen.se/Demon-souls.

3: Assassins Creed Valhalla

assassins creed valhalla speltips

Vikingar, asagudar och slagsmål, vad kan vara mer passande så här innan jul? Skämt och sido är Assassins Creed Valhalla det senaste spelet i den enormt hyllade serien. Spelet är sprängfyllt med våldsamma fighter och vikingar och har du alltid velat leva i TV-serien Vikings så är det här den chans!

Spelet finns hittar du på Webhallen.se/Assassins-creed-valhalla.

4: Fifa 21

fifa 21 speltips

I dessa Corona-tider behöver vi få kontakt med folk, om det inte går fysiskt så är digitalt det vi har att jobba med. Att spela några matcher Fifa med sina polare är det bästa substitutet till att ta några öl på krogen som vi kan komma på. Fifa 21 är så klart årets Fifa-spel och fullpackat med nya tillskott. Ordna en turnering med polarna och ha en videochatt igång med hjälp av datorn, för att verkligen få både den där konkurrens-känslan och kontakten med dina vänner!

Spelet hittar du på Webhallen.se/Fifa-21.

Vilket spel är du mest sugen på?

Vilket spel föredrar du i höst?

View Results

Loading ... Loading ...

Härlig spelhöst!

Föregående artikel4 Saker Som Får Dig Att Verka Oprofessionell
Nästa artikelSaknar Du Vackert Och Fylligt Hår: Kanske Lider Du Av Brist På Biotin
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.