Är det fortfarande legendariskt med alla rätt???

Det händer en hel del med spel på sport online. Idag har du många olika aktörer att välja från då du vill betta på fotbollsmatcher. Men det är fortfarande så att Svenska Spel tar den största delen av marknaden. Tillsammans med ATG har de hälften av den svenska marknaden. Många väljer Stryktipset hellre än att satsa på matcher med andra aktörer trots att de med svensk licens ger stor trygghet.

Något som inte har förändrats är den kunskap som krävs för att betta på fotboll. Det är på grund av detta som Stryktipsets slogan “13 rätt är respekt” fortfarande är högst aktuell. Den som får alla 13 rätt på Stryktipset är sällan en person som spelar på måfå utan tanke eller kunskap.

13 rätt kräver kunskap

Idag kan du snabbt hitta guider online för att lyckas bättre med Stryktipset. Då du kan använda Liverättnings-tips på Stryktipset behöver du inte själv vara en expert på fotboll. Men det är klart att erfarenheten spelar roll. 13 rätt betyder ju alla rätt. Om gratis förslag och tips som finns online hade garanterat alla rätt hade det ju inte krävts mycket för att vinna.
Den som får 13 rätt är en person som har kunskap. Han känner till saker som:

  1. Hur laget har lyckats, eller misslyckats, tidigare
  2. Formen på individuella spelare
  3. Motståndarlagets form
  4. Hur tips online ska förstås

En viktig sak att komma ihåg är att man med Stryktipset inte själv kan välja de 13 matcherna. De är redan valda. Det betyder att den som får alla 13 rätt har en enorm bredd på sin kunskap om olika lag och spelare. Det här är en person som har varit med ett tag och som kommer ihåg vad som har hänt under de senaste åren.

Det tar tid att sätta sig in i spelen. Det krävs god logik att komma fram till rätt slutsatser av det som har hänt och att baserat på detta blicka framåt med rätt analys. Det är just detta som förtjänar respekt. Mer än själva vinsten.

En spännande utmaning

Det är klart att reklamen för Stryktipset har cementerats i våra sinnen. Bra reklam för sport får betydelse för hur vi ser på den. Men just begreppet att 13 rätt är respekt är inte så svårt att hålla med om. Den här reklamen bygger ju faktiskt på en sanning. Kanske är det också därför som den aldrig blir inaktuell.

Det är lika roligt idag som för 20 år sedan att se en nörd ta sig fram på toaletter och barer och få respekt med sin 13 rätt t-shirt. Eller att se en halvmärklig typ få nyckeln till en hel stad för sina bettingbedrifter. Vi skrattar gott men innerst inne tänker vi ändå att det vore coolt att själv vara den där personen som kan tippa rätt på varje match.

Stryktipset är en spännande utmaning. Särskilt för dig som tycker att det är intressant att lära dig mer om lag och spelare samt att blicka bakåt för spelhistoria. Det är när passionen och intresset för sporten i helhet finns där som 13 rätt kan bli till verklighet. Men alla kan ju skaffa en t-shirt så äran för bedriften får du nog hitta på andra sätt.

Föregående artikelEtt Attefallshus På 30 Kvadrat Kan Ge Dig Lite Lugn På Storhelgerna
Nästa artikelAtt Inreda En Super-sofistikerad Ungkarlslya Inför Hösten 2019
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!