När svärföräldrarna vill hälsa ofta och du vill behålla din frihet…

Kanske du kommit i det stadie i livet där du uppnått det typiska Svenska familjelivet, barn, villa, Volvo och hund? Då är det stor sannolikhet att ni som familj fått frågan, när högtider nalkas, om svärföräldrarna kan komma och hälsa på och bo hos er hela helgen.

Att få umgås med er och träffa barnbarnen det är det bästa dom vet. Första tanken är kanske: ”Härligt med med gratis barnvakt och långa sovmorgnar!” Men enligt statistiken är det många par som upplever att det kan bli väldigt påfrestande att ha sina älskade släktingar boende hos sig under högtiderna. De väljer istället att resa bort, det är helt enkelt för påfrestande. Men det sista man vill göra är att komma på fel kant med svärföräldrarna eller sina släktningar.
Men tänk om du kunde få allt utan att tumma på ditt privatliv. Hur skönt hade inte det varit?

Detta är faktiskt helt möjligt, har du hört talas om att du har rätt till bygga ett fristående Attefallshus på tomten helt bygglovsfritt? Med en mindre investering kan du ha hela 30 kvm extra gästutrymme på tomten. Här kan dina gäster få eget utrymme, kök, toalett, sovloft och alla bekvämligheter som finns på ett hotell.

Modulhus är en svensk husleverantör som hjälp många familjer med extra tomtyta att få ett nyckelfärdigt Attefallshus 30 kvm på endast några veckor. Nu med nya Attefallshus-lagen som med all säkerhet träder i kraft i mars 2020 så kommer husen få en utökad boarea från 25 kvm till 30 kvm och det går redan nu att förhandsboka hos Modulhus, då alla modeller har reviderats till 30 kvm och det lagts till 5 kvadratmeter.
Med 4 meter nockhöjd och dubbla loft så kommer du ha nästan hela 40 kvm att utnyttja!

attefallshus 4 meter nockhöjd 30kvm
Attefallshus Theo 30 kvm – Modulhus.se

Theo har 2 st separata loft i varsin del av huset och har plats för 6 stycken sovplatser totalt. Detta hus är byggt i funkis stil och med den stora terrassen på 25 kvm som är ett tillval har du en Attefalls villa på 55 kvm. Exklusivt, välbyggt och med smart Modulhus lösning.

Attefallshus med loft 30kvm
Attefallshus Theo 30 kvm – Modulhus.se

Vad tror du?

Vore det inte skönt att ge svärföräldrarna ett eget hus att bo i när de kommer och hälsar på? 30kvm extra, med kök, badrum och eget sovloft. Då får du ju, så att säga, äta kakan och behålla den!

Föregående artikel3 Sätt Att Göra Livet Städat Och Prylfritt
Nästa artikelÄr 13 Rätt Fortfarande Respekt?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.