Tips för alla olika grabbgäng…

Bara för att sommaren är över så betyder inte det att resandet är över! Istället bör du fly det tråkiga höstvädret och åka iväg med dina vänner. Hösten är nämligen den perfekta tiden för en grabbresa.

De senaste åren har det inte funnits mycket att göra, så varför inte bryta av monotonin och bege er ut på resande fot? Det finns många ställen du kan resa till med vännerna, både runt om i Sverige och i världen. Här är våra bästa tips!

1: Las Vegas

Om det är ett ställe du bara måste besöka med grabbgänget så är det utan tvekan Las Vegas. Där finns inga klockor och natten tar aldrig slut. Las Vegas är perfekt för dig som älskar poker och andra hazardspel, du får chansen att verkligen testa turen i verkliga livet.

Det är inte bara casinon Las Vegas bjuder på, det finns massor av annan underhållning. Stora artister och band uppträder regelbundet i Las Vegas och gillar du festivaler och god mat så finns även det i överflöd.

Reser du med grabbgänget till Las Vegas så kommer det vara en resa ni minns för alltid, och är ni där i krokarna så får ni inte missa Grand Canyon! Oavsett om ni bara en långhelg eller i två veckor så kommer Las Vegas att erbjuda underhållning i toppklass.

2: London

Vill ni hålla er inom Europas gränser och besöka en storstad, ja då är London ett bra alternativ. Det är en stad som har mycket att erbjuda oavsett vad ni gillar, allt från stora sportevent till teater och förstklassig mat.

London bjuder också på ett roligt nattliv där det alltid finns något som är öppet. England är känt för sina barer och pubar, något som går hand i hand med en bra grabbresa. Här finns även mat från alla världens håll.

Vill ni ha lite klassisk sightseeing så ska ni inte missa det stora pariserhjulet, London Eye, som står precis bredvid Themsen. London har också många fina museum som är värda att besöka och ett stort plus är att de är helt gratis.

resa med kompisgänget

3: Spanien

Drömmer du om sol? Då är det Spanien ni bör åka till! Här finns finns det många fantastiska ställen att besöka. Ni kan bege er till Barcelona för en långhelg, där maten är fantastisk och utelivet är bra. Ni kan boka ett hus eller lägenhet på AirBnB eller ett hotell som ligger centralt. Är ni ett gäng som åker, är det alltid skönt att ha ett stort utrymme och ett eget kök.

Ett annat alternativ är att besöka huvudstaden Madrid, vilket är en stad för er som älskar kultur. Det finns många barer och shopping i Madrid. Andra populära resmål som passar grabbgänget är Malaga, Sevilla och Alicante.

4: Budapest

Är du ute efter en budgetresa dit flygbiljetterna, hotellen och maten är billig? Då är Budapest ett perfekt alternativ. Det är en vacker stad med ett rikt uteliv, otroligt god mat (där även de dyraste restaurangerna inte kommer upp i samma priser som i Sverige) och här finns något för alla smaker. Budapest har blivit ett alltmer populärt resmål genom åren och det finns en anledning till varför. Staden är perfekt för en långhelg, men även för de som vill besöka staden under en vecka eller två – det alltid finns saker att hitta på.

resa med grabbgäng

5: Istanbul

Istanbul är en plats för den som vill besöka både Asien och Europa samtidigt. Du kan ta ett direktflyg till Istanbul på cirka 3 timmar, vilket gör det till en perfekt val för en långhelg. Istanbul har också ett riktigt fint väder under hösten, så vill du komma ifrån Sveriges regn är det ett perfekt resmål. Istanbul bjuder på mycket kultur och många unika upplevelser med vännerna.

6: Dublin

Älskar du öl? Då ska grabbgänget dra till Dublin tillsammans! I Dublin finns det ett garanterat roligt pub-liv med livemusik i fokus. Besöker du Temple Bar-området finns det pubar överallt, vilket betyder att ni kan testa på olika ställen under kvällen. Dublin erbjuder heller inte bara på ett bra nattliv, utan här kan ni även göra en tur på Guinness Storehouse där de tillverkar den populära ölen Guinness. Tänk på att boka evenemang redan i förväg. Ni kan också besöka olika museer i Dublin.

Föregående artikelVarför Spelar Folk Om Pengar? – De 3 Vanliga Orsakerna
Nästa artikelKlädkod Smoking – Detta Gäller, Och Så Gör Du Det Snyggt!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.