Har du en bucket list???

Vad skulle du göra om du vann riktigt mycket pengar? Alltså förutom att betala av diverse tråkiga lån och sätta undan lite pengar till barnen. Skulle du åka på en jordenruntresa? Skulle du åka till Sydafrika och hoppa ned i en bur för att simma med vithajar? Eller skulle du flyga wingsuit i Alperna?

Precis det här har Lotto försökt realisera för några utvalda personer. Ja alltså, de har inte gett dem 100 miljoner kronor utan låter dem istället uppleva sina drömmar med hjälp av 5D-teknik. Nu kanske du tänker: ”Vad är 5D???!”. Tänk dig VR-glasögon, och sen adderar du på 2 dimensioner till!

5D är så nära du kan komma

5D handlar alltså om att dels uppleva scenariot med synen, men att också addera ljud och fysiska beröring. Till exempel så sänkte de ned personen som ville simma med hajar i en pool, med VR-glasögon, hörlurar och allt! Effekten blir minst sagt skrämmande.

I deras reklamfilm här nedanför kan du se massvis med olika drömmar bli uppfyllda i 5D. Bland annat wingsuiten, en paradisö och träffen med vithajar. Detta är väl spenderade 2:25 minuter!

 

Har du skrivit ned dina drömmar?

Har du en bucket list?

View Results

Loading ... Loading ...

 

*Detta inlägg är reklam*

Föregående artikelVad Är Blå Zoner? Kan De Ha Nyckeln Till Ett Långt Liv?
Nästa artikelUte Efter En Present Till Pojkvännen? – 6 Tidlösa Tips!
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!