Året lider mot sitt slut och vi börjar bombarderas med ”Best of”-listor och samlingar av alla möjliga slag. Här är Spotifys år i siffror

Varje år den här tiden presenteras vi med hundratals listor och videor där man ser tillbaka på det gånga året, t.ex. 2013 års bästa Vines som vi själva skrev om alldeles nyligen. Vissa tycker denna typ av samlingar och hyllningar är ointressant, och andra (som jag själv) tycker det är riktigt kul att se det gånga året i siffror eller topplistor.

Spotify la i veckan upp www.spotify.com/2013, där du bland annat kan se de artister, band och låtar som varit mest populära. Men mest intressant är att du i slutet av listan kan logga in och få ditt eget år på Spotify i siffror! ett riktigt kul initiativ måste jag säga. Utöver listan i sig så får vi även njuta av enormt snygg grafik och gränssnitt. En julbonus kan man säga.

statistik-spotify-2013

Föregående artikelNavy-blå, en fantastisk färg – Stiltips
Nästa artikelDen 10e Poängen, det är då det smäller
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.