Under Movember månad är vi med och bidrar till cancerforskningen!

Årets näst sista månad är vigd åt att uppmärksamma prostatacancer. Månaden kallas Movember (Mustasch + November) och vi tycker det är en briljant idé!

Eftersom prostatacancer är den absolut vanligaste cancerformen i Sverige så tycker vi det är extra viktigt att uppmärksamma den. Hur gör vi det på bästa sätt? Genom en kampanj så klart!

Team Obsid på Movember.com

Vill du vara med och både öka medvetenheten kring prostatacancer och stödja cancerforskningen? Det enda du behöver göra är att klicka på länken nedan och donera till teamet. Låt oss tillsammans öka mäns medellivslängd!

 Team Obsid på Movember.com!

movember team
Surfa in på Movember och bidra till cancerforskningen genom att gå med i vårt team och skänka lite pengar

Glöm inte att odla!

En estetiskt viktig detalj under Movember är att odla din mustasch hela månaden. Det skall helt enkelt synas på stan att det inte är vilken månad som helst, det är Movember!

Skicka bilder

Vi tar gärna emot lite sköna mustasch-bilder, så känner du dig stolt över din musche så skicka in en bild, Email, Twitter, Instagram, allt funkar. Vi gör sedan vårt bästa för att uppmärksamma alla skönt välklädda överläppar.

Lite recognition

När Movember är slut så kommer vi, i ett inlägg här på Obsid.se, att lyfta upp alla som gått med i Team Obsid och donerat pengar via Movember. Självklart förutsatt att du vill bli uppmärksammad.

Kom ihåg, alla bidrag, oavsett hur små är viktiga! Mustache on, Nu kör vi!

Föregående artikelChelsea boots – 5 riktigt snygga vinterskor!
Nästa artikeliPhone 6 Plus recension – Ett gigantiskt under
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.