Kavaj och sommar går hand i hand

Både vårjackan och vinterjackan är inhängd och skinnjackan känns lite för varm. Då passar kavajen helt perfekt som sommarjacka. Här är några sommarkavajer från olika märken som passar utmärkt i sommar, både med skinnskor och converse.

20130513-083441.jpg

Tiger of Sweden, Daviz club blazer

För ovanlighetens skull en svart blazer. Tvåknäppt med tigers emblem på bröstet, som sagt  svart men med alla de klassiska detaljerna hos en blazer.

20130513-083516.jpg

HM, Biege/Vit sommarkavaj

En stilren beige sommarkavaj. HM har, som vi alla vet, en blandad kvalité på sina produkter, T-shirts, shorts och vissa kavajer står sig väldigt bra mot dyrare märken. En beige sommarkavaj som denna är klockren att köpa på just HM, dels då det inte är något man använder varje dag och dels då den mycket väl kan vara tvärs emot nästa sommars mode.

20130513-083547.jpg

Morris, Alister club blazer

Klassisk är det ord som passar bäst för att beskriva denna blazer från Svenska Morris. Tvåknäppt, marinblå, emblem och med rött foder, alla de klassiska ”blazer-detaljerna” är på plats.

Nästa artikelStilrena läderarmband för en skön sommar
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.