Grillfester kan ju vara de bästa festerna

Så fort värmen kommer så åker grillen ut och solbrillorna på, det står skrivet i sten och är så Svenskt det kan bli. Och visst är det härligt att vi har såna robusta traditioner!

Tillsammans med grillen så kommer självklart viljan att klä sig rätt efter tillfället, det passar ju inte riktigt med smoking på en grillfest och en t-shirt och ett par jeans kan kännas lite väl slappt om man blivit inbjuden på lite mer uppstyrd fest. Så vad skall man ha för outfit för grillfest?

Mönstrat och avslappnat

På sommaren är mönstrat ett klockrent alternativ när du vill vara så där lagom uppklädd men friskt somrig. Här är en outfit komponerad tillsammans med stilkonsulterna på Outfittery för att vara så klockren som möjligt när grillen åker fram och bubblet korkas upp!

Outfiten

Mönstrat passar som sagt bra på sommaren, så basen i outfiten är en stor-mönstrad skjorta. Hela outfiten går i jordiga färger med ett par ljusbruna mocka-skor och ett brunt skärp som smälter ihop fint med ett par dovt gröna chinos.

Outfit för grillfest

Osäker på vad som passar bra ihop?

Testa Outfittery, baserat på lite frågeformulär och en kort intervju så sätter deras stilkonsulter ihop en personligt anpassad outfit för just dig. Sen får du den hemskickad och kan prova allt i lugn och ro. Du slipper alltså gå och handla, och du slipper stå och fundera på vad som matchar och inte.

Till Outfittery!

Föregående artikelKlassisk Daiquiri – En Ren Drink Som Hamnat I Skuggan Av Sin Frusna Lillasyster
Nästa artikelTED 2 – Mark Wahlberg Och Den Supande Nallebjörnen Är Tillbaka! – *Sponsrad Video*
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.