Fest på två sätt

Är du bjuden på fest men lite osäker på vad du skall ha på dig? Oroa dig inte, så känner bokstavligt talat alla människor lite då och då. Och just därför har vi tagit fram två tidlösa förslag på outfits för fest som är både enkla att bära upp och enkla att köpa in.

Casual outfit för fest

Outfit för fest skinnjacka

Vårt första tips är en avslappnad t-shirt-outfit. Skinnjackan är ett av nyckelplaggen som gör den mer festlig och mer genomtänkt. Utan den är det ju bara t-shirt och ett par byxor.
Skinnjackan har två magnifika egenskaper:

  1. Den passar i oerhört många sammanhang och till alla möjliga typer av kläder.
  2. Den är inte speciellt varm, så du kan ha den på en loungekrog eller i en hotellbar utan att du blir varm och behöver ”förstöra outfiten”.

Skinnjackan verkar heller aldrig gå ur stilen, den var inne när jag gick i gymnasiet för 15 år sedan och den är precis lika inne nu. Så om det finns ett enda plagg du skall investera pengar i så är det utan tvekan en skinnjacka.

Dressad outfit för fest
Outfit för fest skjorta och kavaj

Tips nr 2 är en klassiskt dressad outfit med skjorta, kavaj, slips samt en scarf som ”topping”. Skjortan vi valt ut tillsammans med Outfitterys stilkonsulter är ljusblå istället för den lite striktare vita, för att göra hela stilen mer fest och mindre stel.

Som du ser så är den även restriktiv i färgvalen, hela outfiten går i blått och svart, med några ljusare inslag i scarfen. Det gör den enkel att bära upp för alla personligheter och också enkel att matcha med andra plagg för att skapa en rik och dynamisk garderob.

Gillar du vad du ser?

De här två outfitsen har vi tagit fram tillsammans med stilkonsulterna på Outfittery. Gillar du dem så tycker jag du skall kolla in Outfittery närmare. Deras koncept är att du skall slippa gå runt i butiker och få ångest över vad du skall köpa. Istället så tar de reda på vem du är som person, och väljer ut kompletta outfits som passar just dig och skickar hem dem till dig. Välj det du gillar (hela outfiten eller bara delar av den) och skicka tillbaka resten. Oerhört enkelt och tidsbesparande.

Till Outfittery!

Föregående artikelSpelhösten 2015! – Guldäggen I Mörkret
Nästa artikelHöstmode 2015 Herr – Enligt H&M, Zara och River Island
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.