Bröstnäsduken är något vi hoppas aldrig blir omodernt. Det är ett enkelt sätt att göra en outfit otroligt mycket mer genomtänkt och intressant. Oavsett om du är dressad eller casual så kan du så gott som alltid lägga till en bröstnäsduk för att göra det hela lite bättre.

Casual

Jeans, en enfärgad t-shirt, en blazer och en bröstnäsduk i ett härligt mönster eller en klar färg är en klockren outfit för lagom casual situationer, t.ex. Afterwork eller en öl med polarna.

Dressat

En full kostym med matchande bröstnäsduk och skjorta är otroligt snyggt. Många gör misstaget att matcha bröstnäsduk med slips, vilket gör att det lätt ser ut som att man har en arbetsuniform på sig. Navyblå kostym, vit skjorta och vit bröstnäsduk med ett lågmält mönster är en perfekt dressad look för propra fester, högtider och liknande.

bröstnäsduk-matcha-skjortan
Bröstnäsduken bör matcha skjortan, inte slipsen.
Föregående artikelFantastisk domino-destruktion
Nästa artikelSlakta Zombies i interaktiv trailer för Dead Rising 3!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.