De två första spelen i Dead Rising-serien har båda fått bra mottagning. Nu är det dags för det tredje, och för att fira det har Capcom tagit en interaktiv trailer!

Dead Rising är ett klassiskt Zombie-apokalypsspel, du spelar rollen som Nick Ramos som måste ta sig ifrån ett Zombie-infekterat Los Perdidos. Spelet har en humoristisk vinkel och du kan slakta Zombies på alla möjliga kreativa sätt. Bland annat genom att tejpa fast en dunk bensin på ett samurajsvärd och tända på, för att på så sätt få ett brinnande svärd.

Här nedan kan ”spela” igenom den interaktiva trailern där du får se en hel del sköna sätt att döda Zombies på. Det här med interaktiva trailers är något jag gärna ser mer av i framtiden, det känns lite nyskapande och mer inbjudande än en klassisk trailer som ändå oftast inte visar något material från själva spelet.

Spelet släpps den 22a November till Xbox One.

Interaktiv trailer för Dead Rising 3

Föregående artikelMatchande Bröstnäsduk och Skjorta – Stiltips
Nästa artikelGTA Online uppdateras nästa vecka! Beach Bum ger oss flip flops och surfarshorts
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.