Armband, armband, armband…

Jag skriver ofta om armband, men det är bara för att det är en så fantastiskt användbar accessoar. De är billiga, lätta att kombinera och kan verklige sätta en personlig prägel på en outfit.

För skaparna av Happy Beads så föddes idéen ur deras egen avundsjuka. De gick länge omkring och var avundsjuka på folk som varit på semester i tropiska länder och hade med sig färgglada armband hem som souvinirer, de kände att någon måste se till så man inte behöver åka till Thailand för att hitta ett par snygga och färgglada armbnad. Så föddes Happy Beads Armband.

Här nedan har jag samlat mina 3 favoriter bland Happy Beads armband.

Happy Beads Armband – Honey Paul

Happy Beads armband
Jordnära färger, enkelt, och lätt att matcha

Lågmälda Honey Paul går i jordnära färger vilket gör dem enkla att matcha.

Happy Beads Armband – Ruby Chuck

Happy Beads armband
Färgglada armband för en somrig känsla

Sköna Ruby Chuck (personlig favorit) kombinerar den härligt korallgröna med regnbågsfärg och höströd, riktigt riktigt snygg.

Happy Beads Armband – Dawn Mitch

Happy Beads armband
En skön mix av enkla och färgglada färger

Dawn Mitch, kombinationen för dig som vill ha lite av varje. Det honungsfärgade armbandet kontrasterar snyggt ihop med de gladare röda och gröna.

Föregående artikelIkonisk sprit från Mad Men – Don Drapers favoritdrink m.fl.
Nästa artikelPåsklov!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.