Sprit är härligt, och ännu bättre blir det när det är en nytänkande smak

Likörer har druckits i all evighet, och kanske mest klassisk av dem alla är Baileys, och med all rätt, den chokladigt kaffiga likören är fantastisk efter maten i en skinnfåtölj. Så som tur är har Lejonet och Björnen hittat på en briljant smak, Rocky Road Fudge-Likör!

Rocky Road Fudge är ett klassisk Amerikanskt godis som man brukar baka till olika högtider. Det består av choklad, marshmallows, jordnötter och kola, du hör ju hur jäkla nice det låter. Nu finns det som sprit också, och här är 3 tips på hur du kan avnjuta den till max.

Gör en sinfull marängsviss

Rocky Road Fudge-Likör Marängsviss

Marängsviss, 80-talets heliga graal när det gäller efterrätter. Nu är den på väg tillbaka igen och det vore ju dumt om man inte spiceade upp den lite, en sinfull marängsviss helt enkelt!

Du behöver:

  • 1 Banan
  • 1 Påse maränger (hela påsen går inte åt)
  • 1l Glass
  • Chokladsås
  • Rocky Road Fudge-Likör
  • 1-3dl Vispgrädde (beror på hur du vill ha den)

Så gör du:

  1. Vispa grädden lätt fluffig (lite rinnig fortfarande)
  2. Släng ihop allt i en stor skål
  3. Drizzla över lite chokladsås
  4. Avsluta med att hälla över Rocky Road Fudge-Likör

On The Rocks

Rocky Road Fudge-Likör on the rocks

Sprit kan antingen intagas på olika elaborerade sätt, Old Fashion t.ex. eller så kör man den bara rakt av, över några isbitar. Precis lika härligt!

Sambuca + Rocky Road Fudge-Likör

Ok, det här kanske är lite over the top, men den klassiskt sliskiga shoten ”Sambuca + Baileys” går alldeles utmärkt att uppgradera med lite Rocky Road Fudge-Likör. Prova om du känner för en söt men intressant shot.

Föregående artikelVad Är Det Meatloaf Inte Vill Göra? – St1 har svaret *Sponsrad video*
Nästa artikelBojan och Sladjan drar till Borlänge – *Sponsrad video*
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.