Ernst mysiga tillvaro blev nyligen ännu mysigare, med två ”Ernstviner”

Sveriges ”mysikon” Ernst har i dagarna kommit med två egna viner, Ernst och Ernst. Det är ett rött vin från Toscana i mellersta Italien och ett vitt vin från Leth i nordöstra Österike.
Vinerna är enligt Ernst ”breda viner som passar bra till både mat och som sällskapsdryck”. Ernst har även en sommarhälsning i samband med dagens premiär:

Vin, kanske en av naturens ädlaste drycker, har jag alltid fascinerats av och respekterat – både smakmässigt och för det underbara hantverk det är. När jag fick chansen att tillsammans med skickliga vinmakare ta fram mitt eget vin från två av de länder som står mig närmast, så infann sig en värme och lycka i kroppen. Jag fylldes med energi men även av respekt, respekt till vinrankan som växer och hantverket som skapas utifrån den.

Detta är min kärleksförklaring till Österrike och Italien, två länder som har påverkat mig med känslor, kärlek, energi och inspiration i både form och smak. Nu tar jag med mig min kärleksförklaring hem till Sverige, det tredje landet som gett mig så mycket att tacka för.

Sommarhälsningar

/Ernst

Vi på Obsid gillar Ernst och ser fram emot att prova dessa viner, jag hoppas faktiskt de är bra viner så alla anti-Ernst-människor blir tysta.
Ernst vin kostar ca 100kr och finns på Systembolaget från och med 1a Juli.

Föregående artikelLava vs Is – Mixar man de två så händer detta!
Nästa artikelKonsten att säga att någon är lik någon annan
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.