Är du på väg till gymmet? Vänta lite med det

För första gången sedan 1700-talet behöver du inte längre gå ut och springa för att vara trendig. Nu räcker det med att köpa hem friskt med fredagsmys (och tisdagsmys) och sedan bara stolt visa upp din nya DadBod lagom till beach 2015!

Det skall synas att du slutat träna

Man behöver inte vara ett geni för att lista ut att DadBod står för ”Dad Body” eller Daddy Body”. Alltså den typ av kropp man finner på relativt nyblivna fäder som pausat gymmet något år och istället lägger fokus på fredagsmys. Vi snackar lite muskler som döljs av ett litet lager fett. Fortfarande förvirrad? Kolla in internet favoritexempel nedanför.

Vad är DadBod 2

”Älskade” exempel

#DadBod har varit ”all the rage” de senaste dagarna på internet, primärt har det handlat om Leonardo Dicaprio, men när han flashade sin charmigt lönnfeta kropp senast så insåg internet sin fascination för DadBods, och plötsligt insåg vi att vi varit omgivna av dem i flera år!

Adam Sandlers DadBod

Sandler som alltid rockat en DadBod är som en skinnjacka. Periodvis inne.

Vad betyder DadBod 2

Jason Segels DadBod

Jason Segel har den där kroppen där man ser att han tränat, och kanske till och med tränar lite då och då, men chipsen och ölen tar liksom över. Och resultatet blir en glorious DadBod.Vad betyder DadBod 3

Leonardo Di Caprios DadBod

Patient 0 som man säger. Det var här det började. Charmigt lönnig.
Vad är DadBodSom sagt, gå inte till gymmet

Står du och snörar på dig löparskorna när du ser det här så vet du vad som gäller. Behåll dem på och ta en lugn promenad till din lokala chipshandlare.

 

Föregående artikel5 Värdefulla verktyg för startups – Är du en entreprenör?
Nästa artikelSecond Hand Kläder i Stockholm – 5 Guldägg Du Inte Får Missa
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.