Samsungs nya och fruktansvärt fräscha flaggskepp

I helgen fick jag äntligen tag på en sprillans ny Galaxy Alpha, dagen efter release.  De senaste dagarna har jag hunnit återta bekantskapen med mitt älskade Android. Och KitKat-versionen, dessutom!

Ännu har jag inte hunnit testa den tillräckligt för att komma med ett värdigt utlåtande, men vissa saker är givna – som att telefonen är bland det snyggaste Samsung har producerat.

Alphan känns, till skillnad från sina förfäder, som ett ganska solitt bygge. Metallramen är en klar uppgradering, vilket också gör att telefonen kan byggas tunnare utan att konstruktionen känns bräcklig. Dessutom ligger den perfekt i handen.

Här är bilder från vår Samsung Galaxy Alpha Unboxing. Mer intryck längre ned!

Samsung Galaxy Alpha unboxing2
”Välkommen!”

Super Amoled-skärmen på 4,7 tum är hur bra som helst, som förväntat. Och vad jag kan döma av kameran, kommer jag inte bli missnöjd nästa gång jag ska spela in någon fyllemonolog på midsommar. Att kunna föreviga kalaset i 4K-kvalité skadar inte heller.

Men, nu ska vi inte bli långdragna. Jag kommer att känna efter ett par dagar till, innan jag ger mitt slutliga utlåtande. Men sen kommer en något maffigare recension med massa coola siffror, fackbegrepp, betyg och liknelser.

Hur kan man vilja missa det?
Stay tuned!

Telefonen finns att boka på bland annat CDON.com, den kommer i tre färger och alla verkar finnas där. Charcoal black, Copper Gold och Chrome Silver.

Samsung Galaxy Alpha unboxing
En otroligt lätt Samsung Galaxy Alpha ser dagens ljus
Föregående artikeliPhone 6 Plus – Är det en telefon eller en phablet?
Nästa artikelFriterad Snickers – En orgasm i munnen!
En inbiten nörd med ett stort intresse för Whisky och IPA:s. Den där jobbiga, pretentiösa killen, med andra ord. Fritiden spenderas mer än gärna med inortodoxa samtalsämnen och något gott samt rökigt att avnjuta till.