Det kommande halvåret blir mycket händelserikt i spelvärlden, både Sony och Microsoft kommer med sina nya spelkonsoler, och vi kan förvänta oss ett marknadsföringskrig utan dess like

Först ut är Sony som den 29e November släpper Playstation 4. En mycket efterlängtad konsol som förhoppningsvis får en mer lyckad release n Playstation 3 fick.

Skillnaderna mellan Ps3 och Ps4 är uppenbara, bättre hårdvara och lite uppdaterad handkontroll. Men den största nyheten skulle jag säga är det nya fokuset på sociala medier och delning. När som helst kan du trycka på ”Dela”-knappen och omedelbart dela med dig av upp till 15 minuter av det du precis spelat. Ps4:an spelar alltså in allt du gör och du kan dela tidigare händelser. En genialisk lösning då man så gott som aldrig vet att något oväntat coolt kommer hända i förväg.

Här nedan är en 5 minuter lång recension av Playstation 4, gjord a Polygon.

Läs även vår artikel ang. releasen av Xbox One.

Recension av PS4

Föregående artikelRob Ford……… Igen
Nästa artikelRecension av Xbox One – En enorm uppgradering!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.