”This is the habitat of one of the most eye catching creatures in all of creation”

Varje år gör magiska Florens plats för ett av de större eventen inom Herrmode, Pitti Oumo.

Här samlas alla möjliga typer av aktörer inom industrin, från tillverkare och leverantörer till fotografer och modeller, samt sist men inte minst, Påfåglarna.

Påfågel är den internationella facktermen för de män som hoppar i sina allra mest överdrivna kläder (tänk en regnbågsfärgad kostym med en bröstnäsduk som mer liknar en filt än en delikat bit silke) för att sedan strutta runt på något av Florens många torg. Varför? För att hitta en partner så klart.

Vad snickesnackar du om?

Skämt och sido. Filmskaparen Aaron Christian har klippt ihop diverse material från Pitti Oumo och gjort det till en mockumentär i naturfilms-stil. Filmens huvudroll spelas så klart av  alla dessa narcissistiska män som struttar runt likt påfåglar i Florens under Pitti Oumo och gör allt för att bli sedda och få lite pellegrino på sina regnbågsfärgade kvarnar.

Filmen har allt en klassisk naturfilm skall ha, en bra story, fullt med lättillgänglig fakta och självklart en berättarröst i episk David Attenborough-anda.

Se, le och dela vidare.

Aaron Christian presenterar: ”Pitti Oumos Påfåglar

Föregående artikelJason Bourne Är Sugen På Svar – *Sponsrad Video*
Nästa artikelOS Närmar Sig, Här En Av Våra Simstjärnor! – *Sponsrad Video*
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.