Humor är ett populärt grepp, något Gilette onekligen fattat

För några dagar sedan postade vi en artikel om att raka bröstet där vi visade en video från Gilettes senaste reklamkampanj för sin Body Razor. En hyvel som är specialdesignad för att ge en nära och skön rakning över hela kroppen, inte bara i ansiktet.

Igår släppte Gillette ytterligare en del i sin reklamserie om att raka kroppen (de har tidigare kört skrevet, armhålorna och bröstet), den här gången handlar det dock inte om någon kroppsdel, utan en sponsrad video om den kreativa processen som ledde fram till reklamfilmerna vi redan sett.
Nu vet jag vad du tänker, ”reklamfilm har man sett i alla tider, vad gör den här unik?” Det var faktiskt min första tanke också, men förvånansvärt nog så är det lätt värt att lägga 7.38min på att se hela videon, det är humor i nivå Partaj, Café Bärs och dyl.

En applåd för en skön reklamserie Gilette!

Föregående artikelHur kastar man en amerikansk fotboll? Inte som du tror!
Nästa artikelHur skalar man en banan egentligen? Du gör fel!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.