Äntligen kan man betala sin resa med Meme-inspirerade Doge Coins!

Bitocoin-företaget BTCX har precis släppt ett specialdesignat kort för kollektivtrafiken i Stockholm, ett kort som endast kan betalas med Doge Coin!

Så här säger Christian Ander (vd på BTCX) i ett pressmeddelande:

”Vi är inte helt säkra men vi tror att detta är den första produkten som funnits till salu exklusivt för Dogecoin”

Personligen tycker jag det här är helt fantastiskt. Inte nog med att SL gör århundradets bästa reklamkampanj med Doge, nu lyckas de även spinna vidare på den. Applåder till SL och berörd Reklambyrå!

sl doge
SLs underbara sommarkampanj

Vadå Doge?

Doge är en bedårande hund som är grunden till Memen ”Doge”. En härlig serie bilder på hunden som, med mindre bra grammatik, kommenterar olika saker. Doge används oftast som en pik i internet-diskussioner på t.ex. forum.

….Vadå Meme?

Enkelt förklarat så är en Meme ett internetfenomen som sprider sig viralt bland en stor mängd användare. Memes består oftast av bilder som är väldigt tacksamma att sätta text till. Som t.ex. bilden nedan på Batman som örfilar Robin, den är enkel att göra rolig och har spridit sig som en löpeld det senaste året.

batman slaps robin meme

Så, nu vet du betydligt mycket mer än de flesta om Memes, Doge och Doge Coins!

Föregående artikelMicrosoft In The Car utmanar Apple Carplay
Nästa artikelVad är Oculus Rift? Det är iaf mer än ett par fula glasögon
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.