Kom igång med en rejäl kickstart…

Det är nytt år och beslutsviljan är sällan så stark som i dessa dagar! Det är väl föga förvånande att många av oss haft träning och viktnedgång som nyårslöfte. Och nu är stunden inne då de flesta av oss bokstavligen tar det första steget mot vårt mål. Det är dags att kickstarta träningen, att förändra våra kostvanor och börja resan för att nå vårt mål att bli mer vältränad och/eller gå ner i vikt.

Så kommer du igång med träningen

Att kickstarta kan vara ett bra sätt att få upp motivationen och göra träningen till en bra rutin i vår vardag. Men försök att redan från början göra det med en sport eller ett redskap som du tycker om. För som de flesta redan vet så är träning något som ger resultat över tid. Det viktigaste när det kommer till träning är därför att vi hittar något vi tycker är motiverande så vi håller ut mer än bara några veckor.

Bränn kalorier med Crosstrainer

Crosstrainer är en av de mest populära maskinerna inom konditionsträning. Och det är inte konstigt att den blivit omtyckt av så många! Denna cardiomaskin är nämligen en av de mest effektiva och samtidigt mest skonsamma maskiner som finns. Eftersom Crosstrainern gör att du rör på i stort sett hela kroppen så bränner du betydligt fler kalorier än med många andra maskiner. Samtidigt är den skonsam eftersom du undviker hårda stötar och får hjälp med ett mjukt rörelsemönster.

Ett sista plus i kanten får den eftersom den är en perfekt maskin att ha hemma. Med Crosstrainern tränar du nämligen så mycket som 80 % av dina muskler på samma gång. För dig som bara har plats för en maskin hemma får du alltså ett redskap som tränar i stort sett hela din kropp; armar, rygg, mage och ben.

Här kan du jämföra och läsa mer om de bästa crosstrainer som finns idag och några tips på hur du får maximal effekt med din crosstrainer och annan träning hittar du här.

bästa cross trainer

Välj rätt mat – det snabbaste sättet att nå ditt viktmål

Numera känner de flesta av oss till att maten är en av de viktigaste faktorerna när det kommer till viktnedgång. Men det är inte alltid lika enkelt att veta exakt vad man ska äta för att just nå sina mål. För vissa fungerar en lågkalori-diet bättre medan andra får bättre resultat av att utesluta vissa typer av livsmedel. Andra väljer hellre att prova måltidsersättning som ett sätt att få full kontroll över vad man får i sig utan att själv behöva lägga massor av tid på research och på att laga specialmat. En populär metod som ofta ger stor effekt och märkbar viktnedgång på bara några veckor.

Föregående artikel4 Fördelar Med Att Träna På Morgonen
Nästa artikel5 Kortspel Alla Män Bör Kunna Och Vara Bekväma Med
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.