Dags att byta arbete?

Att skriva ett CV är alltid lite arbetsamt, har man mycket erfarenhet så handlar det om att få ned allt så kort och koncist som möjligt. Har man lite erfarenhet gäller det att späda ut det för att lyckas fylla ett normalt CV. Oavsett situation så är det tacksamt med praktiska hjälpmedel.

Resume Designer gör det enkelt att göra ett snyggt CV

Att på några minuter kunna sätta ihop ett välformaterat CV som automatiskt exporteras till en PDF är utan tvekan högt uppskattat bland jobbsökande. Med Resume Desinger för iOS kan du gör precis det.

Du väljer en designmall, väljer vilka fält du vill skall finnas med, sedan är det bara att fylla i fälten med den information du vill ha. Sedan den senaste uppdateringen så kan du nu även lägga in en bild i ditt CV, en kritisk detalj för att ett CV skall bli läst över huvudtaget. Hela processen är enkel och strömlinjeformad, när ditt CV är klart så kan du maila det direkt som en PDF.

20130704-134051.jpg
Svagheter

Enkelheten i Resume Designer är också en av svagheterna, ofta vill man centrera vissa delar och vänsterjustera andra, eller lägga in linjer. Inget av detta går, just eftersom man fyller i fördefinierade mallar.

Det går heller inte att lägga in en bild, vilket är mer eller mindre kritiskt.
Ett CV utan bild åker ”rakt ned i soptunnan” hos de flesta rekryterare.

Summering

Har du inga planer på att göra ett unikt CV så är Resume designer ett väldigt bra alternativ. Att behöva skriva ett CV är oftast inte något som de flesta tycker roligt, det är snarare mer förknippat med stress och nervositet. Då är det tacksamt att bara kunna fylla i några fält, välja en bild och maila.

Jag hoppas utvecklaren fortsätter att stödja Appen så att den kan utvecklas till ett fullgott alternativ till att snickra ihop ett eget CV i Powerpoint eller Word.

Föregående artikelSolnedgång över Giants Causeway
Nästa artikelMan i Alaska fiskade upp 200 år gammal fisk
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.