Vad ger man någon som har allt???

Den frågan har vi alla ställt oss, säkerligen hundra gånger vid det här laget. Men anledningen till att frågan ständigt återkommer är ju för att det är svårt att köpa presenter till folk som har det mesta. Barn är enkla, de blir glada för det mesta, men vuxna har haft ett par år på sig att samla fler prylar och mojänger än de egentligen behöver, så för att en gåva ska vara verkligt uppskattad så behöver den vara helt rätt, och det är svårt!

Men det finns en typ av gåva som passar alla och som både är enkel att ge och enkelt att få (det där med enkel att få är något man ständigt underskattar när det gäller gåvor) nämligen en presentkorg eller delikatesskorg.

Att få en korg full med lyxiga godsaker är enkelt, för man kan omöjligtvis ha för mycket delikatesser i sitt liv, och även om man har det så går de åt förr eller senare, det är inte som en porslinsfigur man är fast med och måste ställa fram nästa gång personen man fick den av kommer på besök. Nej, korgen går åt och alla är nöjda och glada.

Här är 3 fördelar med att ge någon en presentkorg som gåva.

1: Det är inte ännu en pryl att förvara hemma

Som nämnt ovan så är en stark fördel med en presentkorg som present till den som har allt att det inte är en sak man behöver behålla. När korgen väl är konsumerad så är har man inget kvar, något som är väldigt skönt. De flesta av oss har ju redan så oerhört mycket prylar att det är svårt att få plats med allt. Självklart kan en tavla, en vas, köksredskap, bok, kläder osv. vara en fin gåva, men om det inte är precis det som personen i fråga älskar så kommer den inte att användas, utan bara ta plats. Och du vet ju hur det är, man får alldeles för dåligt samvete av att slänga en gåva, så den åker helt enkelt in i garderoben. Men en presentkorg, den blir man inte fast med, man bara äter/dricker upp det som ligger i och sen är man klar. Man kan kalla det en idiotsäker gåva!

2: Du kan hjälpa personen upptäcka en ny favorit

Vi människor tenderar att köpa det vi vet att vi gillar. Ibland provar vi nya saker men generellt så äter och dricker vi till 90% samma sak, år ut och år in. Att ge någon en delikatesskorg i gåva innebär att du med säkerhet kommer introducera hen för något nytt. Kanske är det en ny sorts chips, eller kanske ett nytt te som personen i fråga inte visste existerade, men som nu är en ny favorit.

Gåvor av det här slaget vidgar mottagarens vyer. Det kan låta lite väl grandiost, men det är faktiskt sant.

delikatesskorg

3: Man behöver alltid delikatesser

Gillar man mat, dryck och godsaker så behöver man alltid delikatesser av olika slag. Kanske vill man ha dem på fredagkvällen efter jobbet, eller så har man en middagsbjudning och vill ha något att bjuda gästerna på. Oavsett situation så är det uppskattat med lite delikatesser, och en delikatesskorg innehåller ju precis det. Det är lite som att få strumpor i present, ja jag vet att det låter tråkigt, men personligen älskar jag att få strumpor i julklapp, för jag måste ju köpa strumpor förr eller senare, men om jag får dem i gåva så besparar jag mig både en tråkig utgift och turen till affären. Nu är ju så klart inte delikatesser en tråkig utgift, men det är ju onekligen bekvämt att få dem hemskickade istället för att gå runt i 40 minuter på mataffären och leta efter passande delikatesser.

Kolla in Delikatesskorg.nu

Känner du att det här med en korg full av delikatesser kan vara något? Kolla då in Delikatesskorg.nu de har ett stort utbud av korgar av alla slag; tryffeltema, Whiskytema, Teer, chips, choklad osv. Det finns något för alla!

Föregående artikelAllt Om Att Ta Hand Om Sina Smycken För Att Maxa Livslängden!
Nästa artikelAtt Bära Fluga – 5 Stiltips Alla Män Bör Känna Till!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.