Syns bättre och få ut mer effekt…

Du har en riktigt bra produkt eller service, men på något sätt känns det inte som att du syns på nätet med den, även fast hemsidan är snygg och dina produkter är skickligt presenterade.

Det finns åtskilliga skruvar att skruva på och en rad av tillsatser för att olja PR-maskinen så att den går som smort. Något många dock inte tänker på är sökmotoroptimering, även känt som SEO.

Färre än 10 procent av alla hemsidor hittas via sökmotorn

Vi börjar med att titta på lite fakta om sökmotorn Google, som 2022 hade en marknadsandel gällande nätsökningar på runt 85 procent för desktop-datorer/laptops, drygt 90 procent för surfplattor och mer än 95 procent för mobiltelefoner.
Om vi nu tar in att över 90 procent av existerande hemsidor inte kan hittas via Googles organiska söktrafik, så betyder det att mindre än 10 procent av alla hemsidor profiterar av sökjättens tjänst. Detta är förstås en stor chans för dig och din hemsida.
För att lyckas med detta behöver du ägna dig åt en skicklig SEO, som till viss del är lättare än det låter.

Fyra åtgärder som gör susen på din Googleranking:

  1. Se till att din sida är tillräckligt snabb, så att den inte avskräcker otåliga kunder.
  2. Gör din sida mobilvänlig med rätt storlek på knappar och text för mobilskärmen, och banta ner på för mycket innehåll till fördel för överskådligheten. Inte bara dina kunder kommer att uppskatta en mobilvänlig hemsida, även Google föredrar den i sin ranking.
  3. Medan du enkelt kan åstadkomma en förbättring på din onsite-SEO själv, är det mer komplicerat att klara av sidans offsite-SEO genom att skapa bakåtlänkar, dvs länkar som leder till din hemsida från andra webbsidor.
  4. Anlita en kompetent länkbyggarbyrå för att sköta din Offline-SEO.

För att kunna maximera chansen till en bra position på Googles första, och avgörande, sökträffsida gör du bäst i att anlita en specialist som PerformanceLiebe, som bygger passande bakåtlänkar med hög kvalitet som leder till din hemsida.

Efter en genomgående analys av de befintliga bakåtlänkarna och en identifiering av de länkar som innebär en risk för din sida och dess rykte på Google, utformar PerformanceLiebe en strategi för en bakåtlänksprofil som är skräddarsydd för just din hemsida. Med hjälp av sin erfarenhet och sitt breda kontaktnät till tidskrifters, bloggars och nyhetsportalers redaktioner kommer PerformanceLiebe sedan att skapa ett professionellt länkbygge som gynnar ditt företags hemsidas åtkomst och synlighet på Google och de andra sökmotorerna.

Facit

För att synas ordentligt på nätet är det kritiskt att lägga tid och energi på välgjord SEO.
En viss del går bra att göra själv, men för värdefulla bakåtlänkar gör du bäst i att anlita ett SEO-proffs.

Föregående artikel48 Klocktermer Du Bör Känna Till Om Du Gillar Klockor
Nästa artikelMinska Stressen I Livet Genom Att Följa Dessa 4 Effektiva Knep!
Glad Londonbo med ett stort intresse för hälsa, relationer, träning, och kost. På helgen händer det dock att en drink (eller 10) slinker ner.