Ge din käraste ägodel en personlig touch…

Om ditt hem börjar brinna och du endast får rädda en ägodel (familjemedlemmar går så klart före) så svarar de flesta att de skulle rädda sin mobiltelefon. Vilket är logiskt, den är med oss dygnet runt, vi tar alla bilder med den, vi har våra kontakter där och vi har vår chatt-historik med våra vänner. Telefonen är en centerpiece i våra liv, så visst förtjänar den att räddas från en eldsvåda?

Men visst förtjänar den också lite extra kärlek? Kanske i form av ett mobilskal som du själv designat, med dina egna bilder, för det går så klart!

Designa mobilskal med egen bild på Fyndiq

På Fyndiq kan du enkelt designa mobilskal med antingen dina egna bilder eller bilder och emojis från deras bibliotek. Det är ett enkelt sätt att göra din kära telefon mer personlig. Tjänsten är snabb, smidig och enkelt att använda, och resultatet blir skarpt och snyggt.

Designa Mobilskal Med Egen Bild fyndiq

6 Tips på roliga mobilskal du kan designa

Om du gillar idén på ett eget mobilskal men har kreativ torka så har vi tagit fram några roliga förslag till dig:

1: Din familj

Ett klassiskt motiv är så klart dina barn, sambo, fru, man, mamma, pappa, syskon etc.

2: En bild på dig själv när du designar ett mobilskal

Be en kompis ta en bild på dig när du sitter framför datorn och designar ditt mobilskal. Det blir lite kul meta-humor eller design-ception så att säga.

3: Framsidan på din telefon

Leta upp en högupplöst bild på din telefonmodell och använd den som baksida. Resultatet blir en telefon med två framsidor. Lite goofy och kul.

4: Något som representerar din hobby

Är du gamer, klättrare, målare, hockeyspelare eller ja vad som helst egentligen, välj då ett motiv som representerar din hobby.

5: Ett motiverande citat

En push motivation är alltid välbehövlig, så leta upp ditt favoritcitat och ha det på baksidan av din telefon.

6: En påminnelse

De flesta av oss lägger ifrån oss telefonen med skärmen nedåt när vi sätter oss. Det innebär att baksidan ligger uppåt, så att du kan se den hela tiden. Detta är ett ypperligt tillfälle att påminna dig själv om något viktigt. Kanske att du ska älska dig själv för den du är, eller att du ska dricka mer vatten? Oavsett vad det är du vill påminna dig själv om regelbundet så är det här en 'prime location' för en sådan påminnelse.

Avslutningsvis

Att designa mobilskal med egen bild är ett enkelt sätt att ge din telefon en personlig touch. Det kan också vara ett smart sätt att hjälpa dig själv komma ihåg saker som du annars lätt glömmer bort.

Föregående artikelKontorspolitik – 6 Saker Som Gör Dig Bra På Det!
Nästa artikelFå Bättre Luft Hemma Med En Ozongenerator
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!