Några tips inför hästkapplöpningsbanan…

Hästkapplöpning är en av de mest populära sporterna att satsa på i USA och vissa andra länder. Men långt ifrån alla vinner. Många satsar bara ett mindre belopp som en form av underhållning, så de bryr sig inte så mycket om resultatet. Men för de som tar betting på jockeys på allvar finns det många sätt att maximera den totala avkastningen.

Vill du öka dina vinstchanser bör du kolla in följande tips du kan använda redan från början:

Ta reda på mer om jockeyen

En av de bästa strategierna för att förbättra dina chanser att vinna på hästkapplöpning är att veta mer om jockeyen. Det är inte omöjligt att en bra häst förlorar ett lopp på grund av ryttaren. Kort sagt, jockeyens kompetens kan påverka dina chanser att vinna.

På grund av detta bör du undersöka lite om jockeyens bakgrund. Lär känna deras professionella erfarenhet av hästkapplöpning, färdigheter och expertis genom att ta reda på hur många hästkapplöpningar de har vunnit genom åren. Kom ihåg att ju mer du vet om jockeys du vill satsa på, desto bättre kan du avgöra deras chanser att vinna.

Överväg hästens förmåga att vinna

När du satsar på jockeys är det viktigt att överväga hästens förmåga att vinna en viss hästkapplöpning. Realistiskt sett kan du inte alltid satsa på toppjockeys bara för att de är bäst i branschen.

Det är sant att jockeys kan spela en viktig roll för att öka dina vinstchanser, men det betyder inte nödvändigtvis att de skickligaste kommer att vinna hela tiden. Även en erfaren jockey kan förlora om hästen inte är bra nog för att kunna vinna. Det beror på att de inte alltid kan få hästen att springa mycket snabbare än djurets naturliga springförmåga.

Observera att den bästa och skickligaste jockeyen inom hästkapplöpning inte alltid är den automatiska vinnaren. Om du satsar på den bästa jockeyen på en sämre häst, finns det en chans att den eventuellt inte vinner loppet.

hästkapplöpning

Ta med Jockey Racecourse Record i beräkningarna

I samband med betting på hästkapplöpning har du kanske hört det engelska mantrat ”horses for courses”. Detta mantra gäller faktiskt även för betting på jockeys.

Vissa jockeys föredrar vissa banor medan de hatar andra. Med detta sagt bör du överväga jockeyns kännedom om banan innan du bettar på dem; att känna till banan de ska köra på kan avgöra hur bra de kommer att prestera.

Om du verkligen vill förbättra dina chanser att vinna pengar ska du därför kolla vilka jockeys som kan klara sig bra på den kapplöpningsbana du befinner dig på. På så sätt kan du känna dig lugn med att ryttaren du satsar på har potential att vinna loppet.

Hantera dina spelpengar på rätt sätt

Att spela på jockeys handlar inte alltid om ryttaren. Om du vill öka dina vinstchanser måste du även lära dig att hantera dina spelpengar på rätt sätt. Även om det är sant att ju mer du satsar på jockeyn, desto högre potential har du, men det stämmer så klart inte om sannolikheten att din jockey vinner är låg.

Föregående artikelVad Vill Män Ha Hos Kvinnor? De 9 Viktigaste Egenskaperna!
Nästa artikel7 Tips För Att Komma Igång Med Daytrading
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!