Ovanliga sporter som du kan betta på

Det är nog ingen, varken aktiv eller före detta, bettare som har missat att det finns galet många sporter du kan satsa pengar på. Vissa är välkända, medan andra är betydligt mer obskyra. Gillar du att hänga med i och betta på de sporter som inte är de mest populära? Då ska du fortsätta läsa här, för att hitta exakt vad det finns för sporter att välja mellan!

Dart

Dart är visserligen inte en okänd sport, men samtidigt inte den mest populära. Möjligtvis är sporten inte riktigt lika spännande som exempelvis hockey, och den går inte heller lika snabbt. Det dart däremot har gentemot andra sporter är nya sorters odds och roliga regler, som det tar ett tag att verkligen få grepp om. När du väl är inne i dart-världen står du sedan säkrare och stadigare på jorden är någon annan.

Let’s Dance och Eurovision

Visst älskar vi sport, men ibland kan det ändå vara läge för en paus. Då passar det fantastiskt bra att betta på TV-program istället. Let’s Dance och Eurovision är två sådana som du kan betta på hela vägen igenom deras säsonger. Välj ut dina favoriter och satsa på att de antingen kommer vinna eller förlora och håll tummarna för att din magkänsla ska hålla hela vägen.

E-sporter

E-sporter ökar visserligen i popularitet, men tillhör ändå fortfarande de mindre populära sporterna inom bettingvärlden. De vanligaste spelen att betta på är CS:GO, League of Legends och Dota 2. Alla spelas med två deltagande lag där ett av dem väldigt uppenbart blir en vinnare. Spelen varierar i komplexitet men med lite tålamod och intresse är det fullt möjligt att bli insatt nog att kunna göra smarta val för dina insatser.

Greyhounds

Greyhound-racing är en kontroversiell sport, eftersom det är hundar som tävlar. Sporten är dock laglig i vissa länder, vilket innebär att den är möjlig att betta på i ännu fler. Det du främst bettar på inom Greyhound-racing är vilken av tre hundar per tävling som kommer vinna. Läs på om hundarna och deras tränare i förväg för att få de bästa möjliga förutsättningarna att lägga rätt insatser.

ovanliga sporter greyhound racing

Politik

Finns det någon som kommer vinna så finns det också möjlighet att betta på förloppet. Detta är sant inte minst för politiken; det finns inte alltid tydliga vinnare och förlorare i debatter, men i politiska val brukar det bli tydligt vilka som lyckas i det stora hela. I och med detta har flera casinon som erbjuder betting valt att inkludera politik i sina utbud för betting.

Du kan till exempel betta på vilket parti som kommer vinna valet i Australien, eller till och med vem som kommer vinna det nästa svenska valet. Vissa sajter låter dig betta på specifika partier utöver de största, och vissa låter dig satsa på hur många procentenheter varje parti kommer få i ett specifikt val. Det finns med andra ord en hel del möjligheter här. I och med att det i allmänhet handlar om val som det rapporteras mycket om även i förväg så får du en hel del under fötterna bara genom att följa de vanliga nyheterna.

Academy Awards – Oscarsgalan

De flesta känner nog till Oscarsgalan, som hålls en gång om året i USA. Galan firar skådespelare och filmer inom alla möjliga genrer. Vinnare utses inom varje genre, och för både biroller och huvudroller för kvinnor och män. Bettingen går i stort sett ut på att satsa på vilken av de nominerade skådespelarna och filmerna som kommer att dra hem priset. Vill du ha en bra chans att vinna bör du se till att läsa på om alla nomineringar och kolla in hur trenderna sett ut under året som gått. Kolla sedan in oddsen på olika bettingsajter för att se till att du får bästa möjliga förutsättningar för utbetalning. År 2021 hålls Oscars-galan den 26 april!

Föregående artikelAtt Bära Fluga – 5 Stiltips Alla Män Bör Känna Till!
Nästa artikel4 Tillfällen Då Manschettknappar Passar Som Allra Bäst!
Namnet är Joel. Dagtid spenderas med studier, arbete, träning och vänner. Nätterna spenderas med fantasier om äventyr.