Öser du verkligen i socker?

Är inte müssli en sjukt smidigt produkt? Lite filmjölk eller yoghurt, i med müsslin och så är man home safe sen. En relativt varierad frukost eller mellanmål med allt från nötter och frön till spannmål och frukter, på ett väldigt enkelt sätt.

Men som du såg i rubriken så gör vi skillnad på müssli och RIKTIG müssli. Men vad är egentligen skillnaden? Enligt oss handlar det så klart om innehållet.

I vår mening så finns det väldigt få situationer där det är rimligt att addera en massa socker vid produktionen, inte bara av müssli utan all typ av matproduktion som inte handlar om bakverk och godis. Jag menar, när du bakar bröd, slänger du i socker då? Nej exakt. Men när du lagar kyckling och ris till middag, visst smäller du ned 1dl socker då va? Nej, inte vi heller, man häller helt enkelt inte ned socker i maten, för det behövs inte. Precis så är det med müssli också, frukten är söt, havregrynen är söta, det behövs helt enkelt inget socker.

Likadant tänker Risenta om sin müssli, så det känns väldigt kul att de vill visa upp sitt nya sortiment med riktig müssli hos oss, för vi tänker ju likadant.
Här nedanför kan du se en liten kortfilm där de berättar lite om sin müssli.

Vad äter du till din müssli?

Hur äter du din müssli?

View Results

Loading ... Loading ...

 

*Detta inlägg är reklam i samarbete med Risenta*

Föregående artikelStyrka Eller Kondition – Vad Är Bäst? Vilka Är Fördelarna?
Nästa artikelVad Är Blå Zoner? Kan De Ha Nyckeln Till Ett Långt Liv?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.