Tänk efter före

Känner du dig tvungen att shotta med chefen på julbordet? Eller dricka lite bärs med personalchefen, bara för att passa in? Du är troligtvis inte ensam. Det är nödvändigtvis inte något 100% negativt, vi gör många saker bara för att passa in i flocken, det finns i vår DNA. Sociala koder och krav kan ofta vara något positivt, de får oss att hålla oss på topp, och inte sunka ned oss totalt.
Men det är självklart inte bra om det går till överstyr och man känner sig tvingad till att dricka sig redlöst full, bara för att passa in.

Julbordssäsongen står för dörren, det är tiden då allt för många Svenska företag dräggar ned sig fullkomligt. Var lite smartare här, tänk efter innan du gör något dumt. Tänk: ”Vad skulle jag själv säga i morgon om jag fick se en video på mig själv från ikväll?”. Gör du det så kommer du troligtvis klara dig galant.

På tal om videor, här nedanför är en kampanjfilm från IQ (du vet dem som är för ett mer ansvarsfullt drickande) om problemet med ”Övertalnings-supande”, alltså att de allra flesta av oss någon gång upplevt att de övertalats till att dricka mer än de kanske vill.

 

*Detta är ett sponsrat inlägg*

Föregående artikelSå Farligt Är Det Att Rattsurfa, Testa Själv – *Sponsrad Video*
Nästa artikel5 Tips På En Bra Julklapp Till Pojkvännen – För Er Tjejer!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.