”Respect my authority!!!”

Kommer du ihåg den när Cartman var polis och pedagogiskt förklarade för oss hur man bäst hanterar ett ”domestic disturbance”? Kanske inte, det var ju trots allt typ ”100 år” sedan. Om du inte minns det fantastiska ögonblicket så kan jag varmt rekommendera dig att titta på videon nedan, där finns det en snaskig liten flashback.

På tal om 100 år sedan, det är alldeles strax premiär för South Park säsong 20. Helt galet ju, nästan ett decennium av magisk satir och mer eller mindre oändligt med politiskt obekväma skämt. Alldeles magiskt!

Säsong 20 av South Park hade premiär på Comedy Central torsdagen den 15e September,  så om du inte redan börjat kolla så är det hög tid att rensa kalendern och prioritera lite slakt av Kenny!

 

Nu, då eller i mitten?

Nu när den nya säsongen har premiär så kan det vara kul att blicka tillbaka lite, när tycker du South Park var som bäst?

När tycker du att South Park var som bäst?

View Results

Loading ... Loading ...

 

*Detta är ett sponsrat inlägg*

Föregående artikelKlockor Med Mesh-Armband – Så Bär Du Dem Bäst
Nästa artikelVad Händer Om All Is Smälter? En No Bullshit-förklaring
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.