Främmande människor pratar vardagsgrejer, ganska intressant faktiskt

Hela dagarna matas vi med nya intryck. Ibland gör de oss utmattade men oftast så ger de oss nya perspektiv på diverse funderingar och utmaningar vi har. För att göra detta till en intressant grej så bjöd Volkswagen in 4 främlingar till att åka en vända i deras nya Tiguan och samtidigt prata om lite olika ämnen. Målet med det hela var att se om färden framåt och de nya intrycken skulle ge nya och kanske lite mer intressanta perspektiv på samtalsämnena. I videon nedan ser du resultatet.

Men innan du kikar på videon så vill jag passa på att tipsa om vår underkategori: ”Samtalsämnen”, där hittar du lite allt möjligt som är intressant/kul att prata om, antingen med vänner eller helt främmande folk. Allt funkar helt enkelt. Så skulle du hamna i en liknande situation så kan du känna dig lite lugnare, för nu vet du var du hittar sköna samtalsämnen.

 

Hur är du med främmande människor?

Hur är du i en grupp med främmande människor?

View Results

Loading ... Loading ...

 

*Detta är ett sponsrat inlägg*

Föregående artikelVarför Rycker Man Till När Man Somnar?
Nästa artikelVåra 4 Bästa Tips För En Annorlunda Semester!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.