Är Hologram nästa stora grej?

Förra veckan öppnade Microsoft portarna till ett hemligt projekt de jobbat på ett par år, Microsoft HoloLens. Ett par Hologram-glasögon. Idén bakom det hela är att glasögonen skall smälta ihop det digitala med den verkliga världen.
Vi kommer kunna jobba, spela och uppleva i äkta 3d, spelet eller föremålen i fråga skulle alltså befinna sig i vårt eget vardagsrum.
Svincoolt va???!

Det är läge att minnas hur Microsoft sålde in Kinect

Det ser förstås riktigt jäkla coolt ut, men man får ta det med en nypa salt. Alla promotion-videor är ju alltid låååångt ifrån verkligheten. Vilket för oss in på presentationen av Kinect, något som skulle förändra synen på tv-spel totalt! Gjorde den det då? Nej, det vart ett helt vanligt fiasko.

Så innan vi ramlar av stolen och börjar ropa ut saker som ”Det här är framtiden!” eller ”Wow, det här kommer förändra allt!” så bör vi minnas Kinects presentationsvideo, som du hittar här nedanför.

Microsoft HoloLens – Presentationsvideo

Microsoft Kinect – Presentationsvideo

Fortfarande lika supertaggad?

Vi säger inte att ni skall gå ut på Twitter och såga Microsoft fullständigt, men det är läge att chilla lite och se hur HoloLens verkligen blir.

Föregående artikel5 smala och snygga slipsar från River Island
Nästa artikelVad är gluten? Det är ett jäkla tjat, men vad är det?
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.