Kan en virtuell burgare få magen att kurra???

Nästa år fyller den anrika och saftiga Sibylla Superstar 40 år. i fyra decennier har vi alltså samlats runt diverse korvmojjar, gatukök och små vagnar på marknader för att fylla magen med 150 gram kött, dressing, ost, saftiga bröd och så klart lite saltgurka.
Det här jubileet till ära så har Sibylla lanserat en egen App som du kan använda för att samla poäng och få rabatter, bland annat så ligger det just nu en rabatt på födelsedagsbarnet Superstar!

Racer-ambassadörer

Superstar har som sagt funnits på menyn i snart 40 år, och om du har lite livserfarenhet så kanske du minns att racerförarna Reine Wisell och Ulf Granberg var stolta ambassadörer för burgaren när den lanserades? Ja de deltog i Tretorn Camaro Cup Super Star Show och frontade då Sibyllas Superstar när de placerade sig högt i tävlingen. Jag måste säga att det är en ganska cool lanseringskampanj även i dagens mått.

På tal om kampanjer så ser du här nedanför Sibyllas senaste reklamfilm, där Sibylla visar effekten av att suktas med en Superstar. Det de vill förmedla med kampanjen är att man ska gå på magkänslan och helt enkelt stilla hungern med en anrik Svensk klassiker.

Vilken är din Sibyllafavorit?

Vilken av dessa Sibylla-klassiker är din favorit?

View Results

Loading ... Loading ...

 

*Detta inlägg är reklam i samarbete med Sibylla*

Föregående artikelFlyga Helikopter – Så Coolt Är Det!
Nästa artikelSmink För Män – 7 Sorter Och Hur Du Använder Dem Bäst
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.