En såld cykel är inte bara en såld cykel, den kan också vara början på en skön man cave…

Varje vecka besöks Blocket.se ca 19 miljoner gånger, det ligger hela tiden över 500.000 prylar ute för försäljning och 2013 så motsvarade alla prylarna som såldes på Blocket 11% av Sveriges totala BNP. Det är rätt saftiga siffror.

Men det är lätt att fastna på siffrorna, och glömma bort historien bakom alla grejer som läggs upp och säljs där. Man tänker sällan på 'varför' en Spansk man i 50 årsåldern ska sälja sin el-cykel. Är det för att han brutit benet, eller är det för att han ska bygga en man cave där han bara kan sätta sig ned och köra? Både bildligt och bokstavligt talat.

Här nedanför ser du en av Blockets senaste reklamfilmer, där de vill lägga fokus på just historien bakom försäljningen av en el-cykel. För det är inte bara en cykel som säljs, det är en interaktion mellan människor, ett möte i vardagen, en unik interaktion, ja man kan nästan säga att det är en saga.
Se hur Kikki Danielsson möter en mystisk Spansk man och när hon berättar om hur hon kör sönder sina cyklar på några månader.


Har du använt Blocket någon gång?

Har du köpt eller sålt något på blocket?

View Results

Loading ... Loading ...

 

*Detta inlägg är reklam i samarbete med Blocket*

Föregående artikelVad Är Fortnite? Och Varför Är Det Så Sjukt Populärt?
Nästa artikelBli Av med Nackspärr – Snabbt Och Enkelt Utan Naprapat!
Allt från personlig utveckling till sköna sneakers är intressant! Kvalitetstid för mig är en kall, ljus, amerikansk öl i solen på en uteservering, gärna "i goda vänners lag" om man nu skall slänga in något klyschigt också.