Måns har något han inte vill dela med sig av…

Har du ett par solglasögon från Polaroid? Känner du att du helst inte delar med dig av hur sköna du tycker att dem är till alla andra, just för att du vill ha dem för dig själv? Just så känner Måns Zelmerlöw, eller ja, i alla fall om man ska tro han och Calle Schulmans sköna mockumentärserie om Polaroids solglasögon. I serien spelar Måns sig själv och Schulman spelar en klassisk reklamfilmsregisör som har problem med att få Måns att promota solglasögonen. Här nedanför ser du deras senaste reklamfilm i mockumentär-serien.

Under videon så hittar du sen 3 Polaroidbågar som vi valt ut som några av här sommarens snyggaste solglasögon!


3 sköna sommarbågar!

Här nedanför ser vi några av sommarens skönaste modeller, ett par Clubmaster (PLD 1027/S), ett par Piloter (PLD 1020/F/S) och slutligen ett par klassiska svarta Wayfarer (PLD 2050/S). Tidlös design och bra skydd mot solens strålar.
Du hittar alla bågarna på Polaroids hemsida!

polaroid solglasögon 2017

Har du precis som Måns ett par Polaroid?

Vad tycker du? Har du provat några av polaroids solglasögon? Håller du med Måns om att du helst vill hålla dem för dig själv? Skriv gärna en kommentar här nedanför!

 

*Det här inlägget är reklam*

Föregående artikelHur Spelar Man Stötpoker? En Enkel Och Tydlig Guide!
Nästa artikelÄr Kokosolja Nyttigt? – Nej Tyvärr Så Är Den Verkligen Inte Det
Manlighet är ett jäkligt intressant ämne, vad är manlighet? hur blir man manlig? vad är omanligt? Djupa frågor... Men jag är inte bara djup som en Kent-låt från 2001, andra saker som intresserar mig är öl, roliga Youtubeklipp och solglasögon. Mycket nöje!